Obtenir Adobe Flash Player

Ons engagement

Kwaliteit : Uw bestek wordt volledig gerespecteerd. Tijdens het productieproces worden uw producten voortdurend door experts gecontroleerd. Onze teams van specialisten volgen de evolutie van alle geldende normen. Bij ons aangekochte producten zijn op alle vlakken conform.

Prijs : Bij elke nieuwe prijsaanvraag maken wij een volledige selectie om u de scherpste prijs te kunnen bieden, rekening houdend met uw vereisten en voorwaarden: kwaliteit, logistiek, leveringstermijn, enz.

Stiptheid : Wij verbinden ons ertoe uw bestellingen te leveren binnen de afgesproken leveringstijd. Onze medewerkers hebben de opdracht alleen die bestellingen te aanvaarden waarvan ze zeker zijn dat ze op tijd geleverd kunnen worden.

Oplossingen op maat : Wij passen ons aan aan de wensen van onze klanten en hun wensen, om optimale op-maat oplossingen te bieden: van fabriekshoeveelheden  van een ver doorgevoerd gepersonaliseerd product tot een "standaard" product dat op eenvoudige wijze wordt gepersonaliseerd, maar binnen een zeer korte termijn. 


© DFACTO | DECOREX - Septembre 2014 - Rue des anciens Etangs, 55 B 1190 Bruxelles - T: +32.2.763.04.80 - info@dfacto.be
Webdesign by AROMATIK STUDIO